BRUNCHPühapäeviti 10-15

„Nad istuvad murule, söövad, korgid lendavad, kostub jutukõminat ja naeru. Selles on rõõmu ning täiuslikku vabadust, sest universum on nende salong ja päike nende valgus. Ja nende isu on suur – looduse eriline kingitus, mis lisab einele elusust, mida on võimatu kogeda siseruumides, ükskõik kui kaunis ümbrus ka poleks.“

Jean Anthelme Brillat-Savarin „Maitse füsioloogia“

Avokaado ja röstsai (V)

Ciabatta avokaado, punase tšilli, vegankebabiliha ja balsamico-kreemiga

5,90


Pesto ja hummus (V)

Röstitud Ciabatta tomatipesto, peedipesto, ürdipesto ja porgandihummusega

4,90


Munamuffin (G)

- Mozarella, kirsstomati ja basiilikuga- Peekoni, Cheddari juustu ja tilliga

1,90


Värske croissant

1,40


Friikartulid/bataadifriikartulid

Friikartulid/bataadifriikartulid koduse majoneesikastme ja värske salatiga

4,90


V – vegan      L – laktoosivaba      M – munavaba      G – gluteenivaba

„Nad istuvad murule, söövad, korgid lendavad, kostub jutukõminat ja naeru. Selles on rõõmu ning täiuslikku vabadust, sest universum on nende salong ja päike nende valgus. Ja nende isu on suur – looduse eriline kingitus, mis lisab einele elusust, mida on võimatu kogeda siseruumides, ükskõik kui kaunis ümbrus ka poleks.“

Jean Anthelme Brillat-Savarin „Maitse füsioloogia“

Feta ja balsamico

Salat fetajuustu, oliivide, tomatite, kurgi, balsamico-kreemi ja värske rohelisega

5,90


Kinoa ja juurvilja (V)

Salat musta kinoa, vinnutatud kirsstomatite, värske rohelise, idude, ahjupeedi ja -porgandiga

5,90


Rahva Raamatu Caesari salat

Grillitud kanafilee musta kinoa, praetud minikartulite ja Rooma salatiga

8,90


V – vegan      L – laktoosivaba      M – munavaba      G – gluteenivaba

„Nad istuvad murule, söövad, korgid lendavad, kostub jutukõminat ja naeru. Selles on rõõmu ning täiuslikku vabadust, sest universum on nende salong ja päike nende valgus. Ja nende isu on suur – looduse eriline kingitus, mis lisab einele elusust, mida on võimatu kogeda siseruumides, ükskõik kui kaunis ümbrus ka poleks.“

Jean Anthelme Brillat-Savarin „Maitse füsioloogia“

Muna ja peekon

- Prantsuse omlett juustu, peekoni, Hollandi kastme ja värske salatiga- Praetud muna peekoni, tomatikastmes ubade, röstsaia ja värske salatiga- Munad Benedicti moodi peekoniribade, avokaadokreemi, röstsaia ja värske salatiga

4,90


Peekon ja kartul

Peekon kartuli, grillvorsti, paprika, ürtide, tomatite, adšikakastme ja värske salatiga

6,90


Röstitud tortilja

Tortilja lõhefilee, külma magushapu kastme ja värske salatiga

6,90


Pannkook ja lõhe

Kartulipannkook soolalõhe, kodujuustu, tillihapukoore ja rukolaga

5,90


Veganmuna ja avokaado (V, L, M)

Praetud pehme tofu avokaado, röstitud tomatite, salatisegu ja röstsaiaga

4,90


Puder ja moos (V, L, M, G)

Riisi- või neljavilja marjade ja kirsi- või vaarikamoosiga

2,90


V – vegan      L – laktoosivaba      M – munavaba      G – gluteenivaba

„Nad istuvad murule, söövad, korgid lendavad, kostub jutukõminat ja naeru. Selles on rõõmu ning täiuslikku vabadust, sest universum on nende salong ja päike nende valgus. Ja nende isu on suur – looduse eriline kingitus, mis lisab einele elusust, mida on võimatu kogeda siseruumides, ükskõik kui kaunis ümbrus ka poleks.“

Jean Anthelme Brillat-Savarin „Maitse füsioloogia“

Vahvel ja karamell

Vahvlid jäätise või vahukoore, värskete marjade ja soolakaramellikastmega

4,90


Pannkook ja banaan

Minipannkoogid banaani, maasikate ja vahtrasiirupiga

3,40


Puuvili ja müsli (V, L, M)

Puuviljad ja müsli marjade ja jogurti või kaerakoorega

3,40


Koogivalik letist


V – vegan      L – laktoosivaba      M – munavaba      G – gluteenivaba